Even voorstellen.....

Wij zijn een enthousiast, leergierig team van begeleiders, vrijwilligers en evt. één of meerdere stagiaires. Samen willen we de medewerkers een goede tijd geven op onze zorgboerderij.

Zorgboerderij De Koningshoeve is niet gestart vanuit een "gewone" boerderij, we zijn gestart als zorgboerderij. Ons doel is niet het onderhouden van de boerderij, maar het bieden van een zinvolle en kwalitatieve dagbesteding en woonbegeleiding.

De naam "De Koningshoeve" geeft onze basis aan. Wij werken vanuit een christelijke visie. We geloven dat iedereen gelijk is. Elk mens is bijzonder en iedereen heeft gaven en talenten. Al deze talenten zijn nodig op de zorgboerderij. Daarom spreken we ook niet over "cliënten", maar over "medewerkers".

Kwaliteit staat bij ons in een hoog vaandel. Al jaren geleden behaalden wij het kwaliteitskeurmerk "Kwaliteitswaarborg zorgboerderijen"

Zorgboerderij "De Koningshoeve" is een plek voor mensen met een hulpvraag. "De Koningshoeve: richt zich niet speciaal op één doelgroep. Door onze ervaring en de mogelijkheden die onze locatie biedt, kunnen we veel verschillende soorten dagbesteding realiseren.

Onze zorgboerderij wordt op een unieke manier gerund. Alle werkzaamheden worden mét en náást elkaar gedaan. Alle activiteiten staan in het teken van de mogelijkheden van de medewerker, de doelen zoals opgesteld in het zorgplan en herstel (in de breedste zin van het woord).

Op de Koningshoeve zijn de werkzaamheden over twee verschillende groepen ingedeeld: zo is er ''de Deel'', hier werken mensen die behoefte hebben aan een rustige werkomgeving en ''de Stee'' waar men veelal buiten met paarden en koeien werkt. 

Hierdoor vormen we een zeer gevarieerd geheel, waarin iedereen zich waardevol kan voelen.

 

Zorgboerderij team                                                                

Martin Wessels                      

Marijke Wessels                                          

Gea Hammink                      

Jaap Berkhof                        

Tanya Rikkert                        

Jennie Dekker                        

Tamara Harzevoort              

Jill Berkhof  

Aline Kok                         

 

Vaste vrijwilligers

Johannes Jaspers Faijer

Rianne Nijkamp

Harm Kuper

Wilma Abbink

Hans Kaptein

Astrid Nijboer

Jan Nijkamp

Jan Westra

Herman Pothoven

 

Wil je ook vrijwilliger worden?

Bel of mail ons voor een kennismakingsgesprek!