Wie zijn die zaterdag Kids nou eigenlijk?

Zoals de naam al zegt is de zorgboerderij op zaterdag speciaal open voor kinderen/jongeren. 

Wij verzorgen dan in de ochtend de dieren op de boerderij (want tja… die moeten natuurlijk ook gewoon ontbijten ) Na de pauze gaan we verder met de dieren verzorgen, naar de weide brengen en doen we allerlei andere klusjes op de boerderij zoals: gras maaien, vegen met de veegmachine, hokken schoonmaken etc. etc. Voor de jongste is er ruimte genoeg om lekker te spelen, met de skelter te rijden, te voetballen of andere leuke dingen te doen.

Het mooie is dat wij een kleine zorgboerderij zijn waar ontzettend veel in overleg kan. Mocht je het bijv. geweldig vinden om met hout te werken, dan overleggen we hier toch gewoon over.

’s Middags hebben we tijd om allerlei andere leuke dingen te doen zoals: koken of bakken, voetballen op het voetbalveld verderop, knutselen, lekker wandelen/spelen op het Lageveld, in de zomer natuurlijk zwemmen en in de winter  schaatsen. Ook gaan wij er nog wel eens op uit naar bijv. de open dag van de brandweer, intocht van sinterklaas of wat er ook maar te doen is in de buurt!

Mocht je nou benieuwd zijn naar ons (we zijn namelijk een hele leuke en gezellige groep!)

…. Mail of bel ons dan…… dan kunnen we kennis met elkaar maken.

Telefoonnummer voor de zaterdag: 0546-625766